From the blog

From the blog

party_reset

Party reset v plnom prúde

Nekomentované Nezaradené

Pokušenie, zábava a kvalitná hudba. Takto by sa dala charakterizovať atmosféra Happy Endu, ktorá je ideálnym prostriedkom na rozbehnutie vášho party resetu. Horská atmosféra klubu sa snúbi s moderným a charizmatickým priestorom, ktorý je ideálny na rozpútanie nočnej zábavy.

Party reset program

Každá zábava v Happy Ende sa nesie v duchu motta: skvelí DJ-i, koncerty najlepších kapiel, kvalitná aparatúra, miešané drinky a zábava v Jasnej až do rána. Keď vám chýbajú slnečné lúče príďte na exotickú Ibiza Party winter edition, kde vás roztancujú sexi gogo tanečnice pod 2,5 metrovými palmami a môžete si vychutnať aj tropické drinky pri trstinových baroch.

Že vám to nestačí?
Tento mesiac bude u nás skutočne plno! Špeciálne pre milovníkov slovenskej hudobnej scény a živej hudby máme skvelé tipy na party reset.


Horkýže slýže anect 1920x1080

Už tento víkend – 21.2. 2015, k nám zavítajú Horkýže Slíže v klasickej zostave s bláznivou šou. Náš klub sa zmení na Atómový kryt, kde sa rozpúta poriadna Žúrka. Tešiť sa môžete na starú klasiku, nové hity aj Ťažký Heavy Metal. Podávať sa bude Shanghai cola a večerom vás bude sprevádzať Arabela, Adam Šangala či Banda tupých hláv. Či už ste stály fanúšik, alebo náhodný resetujúci, charizmatický Kuko vás zaručene dostane do pravej party nálady.

Horkýže Slíže v Happy Ende


anekt

Poslednú februárovú sobotu rozvíri sneh v Happy Ende slovenská legenda Kontrafak! Napriek sólovým projektom členov kapely, máte jedinečnú možnosť vidieť skupinu Kontrafakt opäť spolu. Trio Rytmus, Ego, Anys vás 28.2. sa rozhodne dostane do hip-hopového varu, takže srdce Happy Endu bude opäť pumpovať uvoľnenou atmosférou. Čaká na nás Polnočná čokoláda i keď Život je boj Rytmus sľubuje Nezmením sa. Vrcholom večera bude Bozk na rozlúčku v sprievode klubových svetelných efektov.

Kontrafakt v Happy Ende

Nekončíme ani v marci

Sirkovej_Format_02_akt.-page-001

Breakdance party reset začína už 6. marca! Happy End privíta tanečného majstra RedBull BC ONE 2010 a vy môžete byť pri tom. Neguin predvedie svoje krkolomné tanečné kúsky na parkete v Jasnej a dočkáme sa aj tanečného battlu. Nocou plnou tancu a skvelých drinkov vás bude sprevádzať DJ- ske trio SHIOMO, DJ Friky a DJ Peter.

Happy Breaks v Happy Ende

1972505_10152342229247904_602601730_n

14.3. 2015 bude v Jasnej horúco! Vítanie jari bude už tradične patriť lyžovaniu, ale nie hocijakému. Máme pred sebou ideálny prostriedok na party reset – tradičné jarné podujatie bikini skiing. Na svahu to roztočia sexi lyžiarky v plavkách, tešiť sa môžete aj na opaľovanie na svahu a bohatý sprievodný program. Pod svahom budeme súťažiť a zabávať sa v rytme skvelej hudby z dielne známych DJov. Napriek tropickej atmosfére si nezabudnite lyže – podmienky na svahoch sú stále veľmi dobré, takže môžete spojiť hneď dva resety naraz!

Viac info

HE_Koller&Bend_anekt_1920x1080px

V marci nás poctí návštevou česká rocková formácia Koller & Band. 21.3. 2015 máte jedinečnú šancu opäť vidieť očarujúceho Davida Kollerera po dlhej dobe aj s kapelou na Slovensku. Najvýznamnejšieho muzikanta strednej generácie českého bigbítu bude doprevádzať basgitarista Marek Minárik, gitarista Michal Pelant, klávesy Michal Nejtek, bicie Tomáš Marek, perkusie Adam Koller. V Happy Ende nám zahrajú svoje rockové hity zo sólovej kariéry, ako aj najväčšie songy z čias Lucie a Kollerbandu.

Koller & Band v Happy Ende

Zásady party resetu:

1. Správna partia: na zábave sú povolení sú kamaráti, kolegovia aj rodina, ale POZOR počas party resetu je prísne zakázané rozoberať pracovné a rodinné problémy!
2. Vhodné miesto: ideálne je miesto priateľské k akejkoľvek zábave, kde vám môžu zaručiť skutočne dobré služby a kvalitný program na celý večer, napr. Happy End :)
3. Dobré pitie: k zábave patrí aj správne pitie. U nás v Happy Ende podávame len kvalitné drinky ktoré vás správne naladia, ale nerozladia.
4. Kvalitný program: poznáte ten pocit keď hľadáte zábavu ale výsledok sa nedostaví? Atmosféru večera robí do veľkej miery program podniku, a preto u nás v Happy Ende si zakladáme na kvalite DJ-ov a výbere tých najlepších kapiel.
5. Uvoľniť sa a baviť sa: ak sú splnené všetky predošlé body nezostáva vám nič iné len poddať sa nespútanej zábave.

Vidíme sa na parkete… :)

Odkazy