From the blog

From the blog

wmo1

Winter Jasná Opening 2018!

Nekomentované Nezaradené

Dámy a páni, párty v Jasnej sú späť! Veľkolepý Winter Jasná Opening u nás už 1.12.2018 tentokrát vo FUNKY BAŠAVEL edícií.
Priprav sa na nezabudnuteľnú párty noc! Počas celej noci ťa bavia DJ EKG, MALALATA, DJ Just Dave, DJ Mikias, PABLIC DJ a hviezda večera skvelá kapela FUNKIEZ!

V JASNEJ JEDNODUCHO NEMÔŽETE CHÝBAŤ!

Príďte otvoriť zimnú lyžiarsku sezónu 2018/2019 v Jasnej a zabavte sa na party vo veľkom štýle! Neopakovateľná párty pohltí naozaj každého. Tento rok sa bude niesť v štýle FUNKY BAŠAVEL EDITION!

Večer v klube Happy End odpáli koncert jednej z najlepších a najvyhľadávanejších slovenských funky kapiel FUNKIEZ. Pozostáva z vynikajúcich muzikantov, má prepracovaný repertoár, nádhernú speváčku a energickú show. Horúci, tanečný funky repertoár je zostavený z hitov od svetových a slovenských interpretov ako napr. : BRUNO MARS, DAFT PUNK, JUSTIN TIMBERLAKE, JAMIROQUAI, KOOL & THE GANG, MADE 2 MATE, FUNKIEZ atď.

Nálada bude gradovať vďaka balkánskym rytmom v podaní charizmatickej dvojice DJov Jakuba a Romana, ktorí pôsobia na hudobnej scéne už desať rokov ako formácia MALALATA, ktorá vytvára fúziu medzi balkan beats, gypsy beats, cumbie a reggae.

Veľkolepú show budú doprevádzať tí najlepší DJ`s. DJ EKG, DJ MIKIAS, DJ Just Dave  a DJ PABLIC prinesú tanečnú explóziu a sexi tanečnice vo veľkolepých kostýmoch perfektne dotvoria atmosféru fantastického Winter Music Opening!

Lístky v predpredaji tu:
https://www.gopass.sk/homepage/productdetail?idprice=10467

wmo_A2 2_00001

Odkazy